Ølbrygning i BRØK: Juleøl
Over tre kursusdage har du nu mulighed for at lære, hvordan du brygger ale med fuldkorn. Du har muligheden for at brygge din helt egen juleøl eller andre smage, hvis du foretrækker dette.
Efter kursus vil du være i stand til at brygge øl hjemme hos dig selv, da du får undervisning i udstyr og hvad du har brug for at have i dit hjemmebryggeri.
Man brygger ca. 10 L pr. deltager, hvoraf man får størstedelen med hjem. En halv til en hel liter bliver stående i BRØK til sidste mødegang, hvor selve tastingen foregår i hyggelige rammer med rigeligt af salte snacks indenfor rækkevidde.
Underviser er Alan Towler. Han har 9 års erfaring med hjemmebrygning både med kits og all-grain. Bemærk undervisningen foregår primært på engelsk.
DAG 1:
Lørdag d. 15. november kl. 10-15. Her starter vi bryggen op og hører lidt om ølbrygningens historie. Gæringen sættes gæringen i gang og så er det bare at vente til dag 2 på kurset.
DAG 2:
Lørdag d. 29. november kl. 14-17. Her hælder vi bryggen på flasker. Man skal medbringe egne flasker, som tilsammen skal kunne rumme ca. 11 liter. De skal være rengjort, men vi desinficerer dem også her. Vi har kapsler og kapselmaskine, og du har muligheden at designe dine egne etiketter.
DAG 3:
Fredag d. 12. december kl. 16.30-18.00. Tasting-dagen! Vi hygger og smager og vurderer de forskellige øl.
Pris 500 kr. inkl. kaffe/te og snacks til alle mødegange. Du skal dog medbringe din egen frokost på dag 1. Der er også mulighed for at købe i caféen.
Kontakt
BRØK, Brønshøj Kulturhus, Jordbunden
Brønshøjvej 3